dissabte, 28 de novembre de 2009

Premi Jaume I


Dissabte 28 de novembre al vespre, al restaurant "A Taula " de Lleida, va tenir lloc l'entrega de premis Jaume I, organitzats per la Institució Cultural de la Franja de Ponent, que arribaven a la seva desena edició.
En aquests premis es reconeix tant a organitzacions com a persones particulars la defensa del Territori i de la Cultura Catalana.

En aquesta edició els premiats van ser la FOLC (Federació d'Organitzacions per la Llengua Catalana), l'Obra Cultural de l'Alguer i la Plataforma Almatret Net, en la categoria de organitzacions. En l'àmbit particular els premiats van ser el pintor de Mequinensa Josep Nicolau, Núria Oliva (dels amics del Museu de Lleida), i Francesc Ribera "Titot", cantant, que per motius professionals no va poder assistir a la vetllada.

Des d'aqui, i en nom de tota la plataforma volem donar les gràcies al Jaume Borbón, al Guillem Chacón i al Paulí Fontova, membres de la Institució Cultural, pel tracte rebut, con també volem agraïr a tota la Institució Cultural de la Franja de Ponent per l'otorgació d'quest premi.

Com ja hem dit, recollir premis no forma part de la nostra agenda de treball, però aquest reconeixement ens anima a seguir endavant i a no parar de lluitar, ja que si nosaltres no defensem el nostre territori, ningú ens el vindrà a defensar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada